google.com, pub-5885065769310317, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Moja Dieta Na Życie: Kulki mięsne z parmezanem
Moja Dieta Na Życie
Strony
Strona główna
Dieta South Beach
Śniadania/Kolacje
Sałatki
Zupy
Drugie dania
Desery
Koktajle
Domowe pieczywo
Domowe wędliny
środa, 27 czerwca 2018
Kulki mięsne z parmezanem
To danie można uznać za połączenie kuchni polskiej i włoskiej. Dlaczego? Kulki mięsne znane są u nas, jako pulpety, a dodatek parmezanu nadaje im włoskiego charakteru.
Składniki:
50 dag mielonego mięsa (najlepiej drobiowego)
1 jajko
2 łyżki tartego parmezanu
2 łyżki otrębów owsianych
1 łyżeczka tymianku
sól, pieprz
Smacznego!
MDNŻ
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz