google.com, pub-5885065769310317, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Moja Dieta Na Życie: Śledzie w sosie musztardowo-koperkowym

piątek, 25 września 2020

Śledzie w sosie musztardowo-koperkowym

Po raz kolejny wracam do nich :) Moich ukochanych śledzi :) Można śmiało stwierdzić, że pomysłów na ich przygotowanie jest sto razy więcej, niż szefów kuchni, kucharzy i kucharek razem wziętych :) No cóż, ja się z tego mogę jedynie cieszyć :)



Składniki:


4 płaty śledzie a'la matias

1 cebula

biała część pora

2 łyżki musztardy francuskiej

2 łyżki octu jabłkowego

1 łyżeczka stewii

sól, pieprz

1 pęczek koperku (lub 2 łyżki suszonego)

1błyżka mąki pszennej pełnoziarnistej

2 łyżki oleju rzepakowego


Smacznego!!!


MDNŻ

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz