google.com, pub-5885065769310317, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Moja Dieta Na Życie: Kurczak w occie balsamicznym
Moja Dieta Na Życie
Strony
Strona główna
Dieta South Beach
Śniadania/Kolacje
Sałatki
Zupy
Drugie dania
Desery
Koktajle
Domowe pieczywo
Domowe wędliny
wtorek, 29 października 2019
Kurczak w occie balsamicznym
Ocet balsamiczny ma bardzo charakterystyczny smak i kolor. Do tej pory dość często wykorzystywałam go głównie do sałatek. Teraz postanowiłam użyć go do mięsa, a dokładniej mówiąc - kurczaka. Jak wyszło?? Przepysznie :)
Składniki:
500 g mięsa z kurczaka
Marynata:
3 łyżki oleju
2 łyżki octu balsamicznego
1 łyżka miodu
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka pieprzu
½ łyżeczki chilli
Smacznego!!!
MDNŻ
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz