google.com, pub-5885065769310317, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Moja Dieta Na Życie: Pieczeń z grzybami i śliwkami

środa, 15 stycznia 2020

Pieczeń z grzybami i śliwkami

Dawno nie wstawiałam przepisu na wędlinę. Pora to naprawić. Ta pieczeń jest smaczna, aromatyczna i wyjątkowo łatwa w przygotowaniu. Jak długo można ją przechowywać w lodówce? Szczerze powiem, że nie wiem, bo u mnie w domu bardzo szybko z niej znika :)




Składniki:

400 g mielonego mięsa wieprzowego
400 g mielonego mięsa wołowego
½ szklanki suszonych grzybów
½ szklanki suszonych śliwek
2 jajka
1 cebula
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
3 łyżki otrębów owsianych
½ łyżeczki majeranku
sól, pieprz

Smacznego!!!

MDNŻ

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz